Здравословни навици у децата с Оля Никол

Запознайте се с Оля Никол, която завършва в Австралия и работи там в правния и неправителствен сектор. Интересува се от социалното предприемачество, както и темите, свързани с Leadership, Gender Equality and Human Rights и бизнеса.

Защо реши да се включиш в академия „Иновация в действие“?

Реших да се включа в академията след като видях презентацията и ми допадна идеята да развия моя идея. От Академията получих ценни уроци и инструменти които мога да използвам за в бъдеще.

Научих и да не се стремя към създаването на перфектния проект, тъй като понякога е достатъчно просто да започнеш.

Всички имаме прекрасни идеи и понякога ни трябва малко повече вяра, че дори и нашата идея да не се реализира поне фактът, че сме опитали е знак в правилната посока.

Разкажи ни за твоят проект

Децата в България водят много заседнал начин на живот особено през зимните месеци.

Моят проект разрешава проблема със заседналия начин на живот при децата, който допринася до тяхното затлъстяване и изолиран начин на живот. Затова чрез моята програма аз искам да създам здравословни навици на тези деца.

Това което ме мотивира е личната история на мой член от семейството и също така реалността която се случва около нас с децата и тяхната липса на интерес към света, а само към света на таблети, телефони и социални мрежи.

С обратната връзка и вяра в себе си, определено ще продължа да развивам проекта и след академията.