Отворено събитие: Иновациите: инвестиция в бъдещето – София

By 17.01.2019Новини

Заповядайте на отворения семинар на „Иновация в действие“ на 6 февруари 2019 г, сряда от 18:30 часа в Лидературен клуб Перото, НДК, гр. София, за да чуете примери и добри практики за приложни иновации у нас.

Събитието е безплатно със задължителна регистрация на https://innovationinaction2019sf.eventbrite.com/

Наши специални гости ще бъдат Станислав Цветков – главен аниматор в „Студио Змей“ , както и Милена Ташкова и София Фердинандова – създатели на Живот на килограм. Те са посланици на Иновация в действие в темите Преоткриване на българската култура и традиции и Здравословен начин на живот.

Станислав Цветков е един от първите членове на екипа, създал проекта „Златната ябълка“. Станислав има над 15-годишен опит в анимацията, работейки за компании като Adult Swim, Warner Bros и Comedy Central.

Милена Ташкова и София Фердинандова са психотерапевти с дългогодишен опит и създатели на „Живот на килограм” – проект за превенция на хранителни разстройства сред тийнейджърите в училищата.

Ще имате възможност да се срещнете и с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на „Иновация в действие“ и г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на инициативата.

Ще чуете историята на победителката на Иновация в действие,2017-2018 Мария Юрукова и нейния проект Плети с тениска за рециклиране на текстил.

„Иновация в действие” цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти в сферата на eфикасното използване на ресурсите, образованието, здравословния начин на живот и преоткриването на българската култура и традиции. За повече информация: www.innovationinaction.eu