Споделено от участниците: Милена Митева

Срещаме ви с Милена Митева, участник в четвъртото издание на академия и състезание „Иновация в действие“.

Какво ти даде Академия „Иновация в действие“?

Академията ми даде изключително добра основа за развитие на идеята ми и невероятни инструменти за работа. Запознах се със нужните стъпки на действие към реализиране на проекта и вярата, че в България има хора с гениални идеи, искащи и борещи се за промяна, гледащи на света от една по-различна и иновативна гледна точка.

Академията също ми даде и много нови качествени запознанства, а работата в екип с тези хора беше удоволствие, което няма да забравя. Приятно изненадана съм от силата на креативно генерираните идеи и синергията, която ни свързваше.

Как би описала Академия „Иновация в действие“ на своите приятели и близки?

Ако трябва да описвам академията, бих казала, че беше едно неочаквано предизвикателство, пред което се изправих и преминах успешно, уникално преживяване наситено с много емоции, забавление, но и много добър баланс в работната среда , споделяне на опита и знанията на обучителите беше безценен ресурс.

Би ли насърчила други креативни млади хора да участват?

Разбира се, насърчавам всеки който иска да се занимава с иновативни проекти или иска да натрупа още умения в тази сфера да се запише на академията. Това е шанс, който не трябва да се пропуска, защото никога не се знае с кого ще се запознаеш, докъде ще те отведе това и в последствие твоята идея може да се трансформира в нещо още по–стойностно отколкото си очаквал. Това е особено подходящо за креативни и талантливи личности да пробват собствените си възможности и провокират мисленето си.