Нетуъркинг среща на „Иновация с действие“ с Христо Христов

By 24.02.2018Новини

Имаме удоволствието да ви поканим на неформално нетуркинг събитие на четвъртото издание на „Иновация в действие“ – една инициатива на Солвей Соди в партньорство с Аурубис България. То ще се състои на 7 март, сряда от 18:30 часа в бар Петък (ул. Гурко 21)

Събитието е безплатно, но молим да отбележите присъствие на www.networkinginnoasf2.eventbrite.com

Специален гост на събитието и гост-говорител за втори пореден път в „Иновация в действие“ ще бъде Христо Христов, изпълнителен директор на дигиталната компания Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп, от 2013 г.

През 2005 година Христо Христов основава дигиталната новинарска компания Дарик Уеб, която през 2013 година придобива Нетинфо. Няколко месеца по-късно Нетинфо става част от Нова Броудкастинг Груп. Христо Христов е бил част от журналистическия екип на Дарик Радио и е специализирал в BBC London. Професионалният му опит включва още и участие в стартъп проекти в областта на финансите. Завършил е „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Събитието дава платформа за опознаване и обмяна на идеи и контакти между участниците в различните издания на „Иновация в действие“, партньори и приятели на инициативата. То ще събере всички вас в неформална обстановка, за да си говорим и споделим добрите и вдъхновяващи примери за иновации в България.