Иновациите: поглед в бъдещето – семинар в София

By 13.12.2017Новини

Заповядайте на отворения семинар на „Иновация в действие“ на 24 януари 2018 г. от 18:30 часа в Sbar, София, за да чуете примери и добри практики за приложни иновации у нас.

Събитието е безплатно със задължителна регистрация на: innovationinaction2018sf.eventbrite.com

Наши специални гости ще бъдат Любомир Янчев и Кирил Митов, посланици на „Иновация в действие“  в темите Ефикасно използване на ресурсите и Образование.

На 20 годишна възраст Любомир Янчев разработва устройството за умно управление на климатици  „Мелиса“ – начинание, което за три години прераства в цяла серия от  устройства за умен дом. Неговата технологична компания MClimate има офиси в четири държави и дистрибуторска мрежа в тридесет и две.

Кирил Митов също е предприемач и основател на училище по роботика „Robopartans”. Той е един от първите в страната, който развива роботиката в България, а чрез платформите за онлайн обучения по роботика “Robopartans” е и в над 52 страни по целия свят.

Ще имате възможност да се срещнете и с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на „Иновация в действие’ и г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на инициативата.

Ще чуете историята и на една от победителките на Иновация в действие 2016,  Катерина Ценкуловска и нейната мобилна образователна пъзел стая.