Раждане на идеи в центъра на Варна

By 11.12.2016Новини

Чували ли сте, че една снимка се равнява на стотици думи? Решихме да ви разкажем за раждането на иновативни идеи в първата сесия на „Иновация в действие“ във Варна в няколко снимки.

Участниците стопиха ледовете с „Три истини и една лъжа“ – забавно предизвикателство за хора, които се срещат за първи път. След това започна специална сесия на тема „Генериране на идеи“ с Михаил Стефанов и Цветелина Тенева.

За сесията повечето участници избраха да работят в групи по теми и интереси – независимо от конкуренцията помежду им, която ги очаква във финалното състезание след Академията.  А така наистина се получават иновации. 🙂
story1

Идеите са нещо чудесно, но за да бъдат приведени в действие, трябва да изберем върху коя от тях да се фокусираме. Затова участниците ползваха поредица от критерии за оценка на своите идеи.

Разбира се, забавлението е неизбежно когато става дума за креативност! В състезанието с хартиени самолетчета се случиха тестове от първото и второто ниво на залата на Социалната чайна.

7

Всички стартираха успешно и излетяха към следващото предизвикателство в рамките на академия и състезание „Иновация в действие“!