Иновациите: инвестиция в бъдещето (отворен семинар в София)

By 10.12.2016Новини

Иновациите са инвестиции в по-доброто бъдеще на обществото, бизнеса и околната среда. Заповядайте на отворения семинар на академия Иновация в действие на 16 май, от 18 часа в гр. София, S*Bar (бул. Никола Вапцаров 6), за да чуете примери и добри практики за приложни иновации по света и у нас.

Събитието е безплатно със задължителна регистрация на: innovationinaction2016.eventbrite.com

Наши специални гости ще бъдат Сергей Петров и Иван Канев, основатели на революционната система Bee Smart Technologies – интелигентна система за пчелни кошери, които позволяват на пчеларите да имат постоянен контрол и наблюдение над пчелите и да реагират в правилния момент при възникване на проблем. Bee Smart Technologies е българският финалист на международния конкурс за социални иновации на Chivas Regal – The Ventureи един от New Europe 100 Challengers на Google.

За иновации в корпоративна среда ще говорим с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на „Иновация в действие’ и г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на „Иновация в действие“. Те ще споделят успешни иновативни практики и модели в управлението на процесите и хората от практиката.

Ще разберете повече как и защо да се включите в безплатна академия и състезание „Иновация в действие“ в София, Варна и онлайн. „Иновация в действие” цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти в сферата на технологичните и социални иновации, здравословния живот и безопасността.

За повече информация: www.innovationinaction.eu